Къща „Панорама“, в село Гела, вече има нова механа за гости!

Къща „Панорама“, в село Гела, вече има нова механа за гости!

krasimir krasimir 14.01.2021 Блог

Въпреки смутното време, ние не спираме да работим. С внимание и любов превръщаме Комплекс „Панорама“, село Гела, в още по-уютно място за вас, нашите гости! Искаме да се чувствате като у дома си и винаги да откривате нови и нови причина да ни посетите.

В продължение на няколко месеца влагахме усилията си в изграждането на чисто нова механа за нашите гости. Тя е част от къща „Панорама“ и всеки, отседнал в нея, може да се наслади на удобството ѝ и невероятните гледки! Механата е изградена от естествени материали – основно дърво, тикли и камък, за да бъде продължение на природата отвън. Помислили сме за всеки детайл – полилеите и свещниците от еленски рога, покривките, дори приказната празнична украса!

Гледки от механата

Големите панорамни прозорци откриват спирщи дъха гледки към връх Снежанка и телевизионната кула. Само си представете как се любувате на заснежения пейзаж, а в камината гори уютен огън. За вашия комфорт, дори през най-студените зимните дни и нощи, сме поставили отоплителна камина на пелети.

Гела, къща за гости, механа, Панорама

Гела, къща за гости, механа, Панорама

Удобства в механата

На ваше разположение има още 65-инчов смарт телевизор, кухненски плот и чешма с топла вода. Тук вашата компания може да се забавлява на спокойствие, без да бъде смущавана от другите гости на комплекса. Механата е с капацитет 15 човека, така че спокойно можете да заповядате със своето семейство или приятели. Без значение дали търсите място, на което да отбележите вашия празник или просто имате нужда от спокойна почивка и уединение, къща „Паморама“ ви очаква с чисто новата си механа!

Гела, къща за гости, механа, Панорама

Гела, къща за гости, механа, Панорама

Къща „Панорама“

Ето и малко информация за самата къща „Панорама“. Капацитетът ѝ е 10 души. Къщата е на 2 етажа и има 5 стаи за настаняване, както следва:

– 1 двойна със спална
– 2 тройни
– 1 фамилна с две отделни стаи ( 1 двойна стая със спалня + 1 тройна стая с 1 едно единични и едно двойно легло)

Има 2 бани и 2 тоалетни. На вше разположени е напълно оборудвана кухня, така че можете сами да приготвите храната си, ако желаете. Къщата посреща гости целогодишно. През зимата има локално парно. Дори навън да е -20 С, ще ви бъде достатъчно топло и комфортно!

Механата през лятотo

Механата е изключително функционална и през лятото, когато панорамните прозорци се отворят към родопската шир и вечер можете да се насладите на прохладния планински въздух! Удобствата в механата и непрекъснато менящите се гледки ще превърнат това място в любимата ви част от къщата. Сигурни сме, че ще прекарвате много време там, улисани в сладки приказки.

Родопски специалитети

В Родопите обаче не само приказките са сладки, но и гозбите. По ваше желание можем да приготвим традиционни специалитети, които да ви сервираме в механата. Фасул, пататник, качамак, пъстърва и още много вкусотии ви очакват в къща за гости „Панорама“!

Сутрешно кафе

А сутрин, няма нищо по приятно от това да изпиете кафето си на спокойствие, загледани в планината. Тя ще ви зареди със сили за новия ден и ще ви даде смирението, което трудно се открива в градска среда.

Гела, къща за гости, механа, Панорама

Гела, къща за гости, механа, Панорама

Бъдете сред първите гости на къща „Панорама“ и новата ѝ механа! Прекарайте няколко незабравими дни в Родопите и село Гела! Насладете се на личното си пространство и позволете на душата ви да си отдъхне!

Очакваме ви! За резервации тел: 0896 620 046.