Тройна стая ``Изгрев``

Любима стая на всички фотографи и двойки

Цена : 130 лв  . Резервирай сега на телефон 0896 620 046

Всички цени са с включена закуска !

Подробности:

Тройна стая “ Изгрев“,  предлага на своите гости стая за 3-ма. Тя е една от най-често резервираните ни стаи, заради гледката към сутрешния изгрев и панорамата, която се разкрива от нея. Чуден избор е за фотографи и двойки търсещи романтиката на първите слънчеви лъчи.

Терасата разполага с маса и столове за релакс и гледка към планината.В стаята е възможно да се постави детска кошара при необходимост.

На разположение на гостите е и механата ни, в която може сами да си приготвите храна или пък да се доверите на нас и да вкусите от нашите родопски специалитети.

Удобства:

WC

Тераса

Телевизор

Wi-Fi

Спално бельо

Хавлиени кърпи

Шампоан 

Чехли

Скрин

Гардероб

Настаняване и напускане:

 

Настаняването и освобождаването на къща за гости „Панорама“ се извършва в следните часове:настаняване след 15 часа освобождаване до 12 часаВъзможност за по-ранно настаняване и/или по-късно освобождаване на стаите след допълнително уточняване при запитването.

Сумата за престоя и нощувките в къща за гости „Панорама“, съгласно направената резервация, се заплаща предварително до 72 часа (3 дни) след направената резервация.При липса на плащане резервацията се анулира!

Резервирай сега на телефон 0896 620 046или чрез формата ни по-долу: