Тиймбилдинг в комплекс Панорама – с. Гела

Тиймбилдинг в комплекс Панорама – с. Гела

 

Вие сте ръководител на компания или екип? Или пък сте част от екип и имате активни функции по организиране на различни мероприятия? Или сте HR-а на организацията, който иска да мотивира и сплоти колегите си?

В качеството си на някое от по-горните може би сте се сетили за техниката тиймбилдинг, която е помогнала на немалко екипи:

  • да преодолеят трудностите помежду си,
  • да се възнаградят за упоритата работа през последните месеци или
  • просто да се опознаят още повече и от по-различен ъгъл.

В случай, че вече търсите идеи и място за провеждане на тиймбилдинг, комплекс Панорама в планинското село Гела е отличен и много оригинален вариант. Ще се радваме да се запознаем!

Комплекс Панорама се състои от две къщи – Панорама и Орфей – с общ капацитет 30 легла. Механата в общия двор е за същия брой хора. Стаите в къщите са гости са с по две и три легла, всяка от тях – с отделен санитарен възел и тераса с прекрасна гледка.

Тиймбилдинг в района на с. Гела:

  • Еко – красиви екопътеки с различна дължина и трудност, които ще отговорят на възможностите и желанията на всеки от екипа / компанията ви. Екопътеките отвеждат до пещери, водопади, природни обекти или съседни селца.
  • Атракционен – конна езда, риболов, каране на ски, планинско колоездене.
  • Културно-архитектурен и селски – селата наоколо (особено село Широка лъка) са архитектурни резервати, които са запазили българския дух, традиции и къщи от миналото.
  • Релакс – сауна, пикници, разходки по поляните на Западни Родопи.

Ако искате да съчетаете тиймбилдинга с някакви обучения / семинари, важни съобщения или просто да се забавлявате с хапване, пийване и караоке, в механата ще намерите стерео уредба с микрофон и 50″ телевизор.

Къща Панорама, къща Орфей и механата – трите части на комплекс Панорама – са в един двор, но отдалечени на няколко метра една от друга. Това гарантира, че в стаите за спане не е шумно, когато механата се ползва от част от компанията.

Цените за ангажиране на комплекс Панорама са по договаряне, тъй като зависят от броя на гостите, броя на нощувките и броя на осигурените хранения (ако има такива). Свържете се с нас за повече информация.

Резервацията се счита за потвърдена при плащане на 50% от договорената сума на посочената банкова сметка в сайта ни. Останалите 50% се плащат на място при настаняване.