Финландска сауна – къщи Панорама с. Гела

Цена за ползване на сауна –   БЕЗПЛАТНО

При резервация на стая, Вие безплатно използвате и сауната ни, с панорамнна гледка!

Финландската сауна – уникално място, където цари покой и докато релаксирате, Вие ще може да се насладите на невероятна панорамна гледка, която се разкрива през 2 метров прозорец, в самата сауна. Място за отдих, релаксация и усамотяване.

Ароматите и билките, които използваме за сауната, са специално подбрани за най-добро действие върху тялото и организма. Част от билките са специално подбрани от района на село Гела.

Парата освежава тялото и успокоява душата. Дървото, от което е Финландската сауна, отделя полезни аромати, засилва терапевтичното й влияние върху здравето на човека. В специални съдове са наредени камъни, които се нагряват от високата температура и се поливат от време на време с вода. Излязлата от тях пара придава на въздуха целебен аромат.

Положителното влияние на сауната върху организма е очевидно: топлината разширява порите на кожата и изхвърля вредните вещества, тя е чудесен начин за детоксикация на тялото. Сауната е особено полезна след физически натоварвания или силен стрес, защото отпуска мускулите, предпазва от мускулна треска, настинки и буквално пречиства душата. Перфектна козметична грижа за кожата!

Независимо дали след дълъг преход през лятото или практикуване на зимни спортове през зимата, Финландската сауна в къща за Гости „Панорама“ село Гела, ще бъде чудесен завършек на денят Ви!

По-предварителна заявка за използване.