Семинари и обучения в комплекс Панорама – с. Гела

Семинари и обучения в комплекс Панорама – с. Гела

 

Семинарите и обученията обикновено се провеждат в конферентните зали на градските бизнес хотели. Поне досега. Тенденциите вече се променят и изместват към… природата.

Не са малко случаите, в които офисът от големия, шумен, мръсен и забързан град се премества в тихата, свежа и спокойна планина. Благодарение на преносимите компютри и интернет, безкомпромисното изпълняване на работните ангажименти по този начин – в алтернативен офис – е напълно възможно и все по-предпочитано.

Ако ви предстои организиране на семинар или обучение,

предлагаме ви комплекс Панорама в село Гела

за провеждането му.

Комплексът разполага с две къщи за гости с общ капацитет 30 легла. Механата, в която може да бъдат организирани обучителните мероприятия, също побира до 30 човека. Тук е комфортно, просторно, има микрофон за лектора и, най-важното, нетрадиционно е!

Ако семинарът ви е дву- или тридневен, вечерта „конферентната“ зала лесно ще възвърне първоначалната си функция – механа и място за вечеря и опознаване на събеседниците в неформална обстановка.

Предимствата на провеждането на семинари и обучения в планинското село Гела са:

  • нестандартна и предразполагаща обстановка
  • спокойна и тиха среда
  • чист въздух, с повече кислород, който стимулира мозъка и мисловните процеси
  • по-лесно сприятеляване на лекторите с участниците и на участниците помежду им
  • удобства за кафе паузи и леки закуски между отделните модули
  • възможност за активна и/или атрактивна почивка
  • възможност за почивка в истинския смисъл на думата – с усамотяване, на тишина, сред природата или в удобството на стаята.

Цените за ангажиране на комплекс Панорама за семинар са по договаряне – те зависят от броя на хората, които ще посетят къщите, броя на нощувките и броя на осигурените хранения (ако има такива). Свържете се с нас за повече информация.

Резервацията се счита за потвърдена при плащане на 50% от договорената сума на посочената банкова сметка в сайта ни. Останалите 50% се плащат на място при настаняване.

Издаваме фактури при желание от ваша страна.